Odkurzacz werkholm stravac opinie?

jestem na kupnie odkurzacza do samochodu, chce wozic se sobą bo dzieciaki niesamowicie brudzą, rozważam kilka modeli na razie się skłaniam ku werkholm stravac, na filmach wygląda bardzo dobrze jak ogladam testy ale nie wiem jak w praktyce, może ktoś ma? patrzyłem jeszcze na takie duże od Stanleya ale na testach wychodzi że werkholm troche mocniejszy

114 polubień

za…bisty odkurzacz ciagnie jak zly, jedynie że mniejszy pojemnik od takiego naprawde dużego ale za to nie zajmuje pół bagażnika a i tak pojemnik wystarcza na 2-3 odkurzenia auta pełne

38 polubień

dzięki @kamil1985, a jak z baterią

23 polubienia

0 problemu, ja sobie ładuje właśnie w samochodzie przy okazji ale na luzie starcza na takie 2 porządke odkurzania auta, czasem żona zabiera do domu też to taki jeden dwa pokoje odkurzysz oczywiście mówię o meblach a nie podłodze :smiley:

1 polubienie

mam, fajny, leciutki, zgrabny.

26 polubień

zależy do czego, jak np. potrzebujesz do detailingu gdzie non stop pracujesz to kup coś przemysłowego, dla siebie czy do domu to jak najbardziej

29 polubień

@bartek1989 w sumie tylko dla siebie

14 polubień

ja nie mam osobiście ale kolega co na taksówce jeździ i odkurza 2 razy dziennie właśnie polecał żebym sobie do domu kupił bo ssie jak prawdziwy odkurzacz… też narobiło się teraz tych modeli tyle że nie wiadomo co wybrać XD

7 polubień

ten odkurzacz to jakiś w miarę nowy model, ale mam tej firmy kompresor do kół i jest mega solidny więc pewnie będzie OK, to jest w sumie w miarę to samo też swoje kosztują te rzeczy ale ja wolę dołożyć niż potem kupować 2gi raz…

14 polubień